'T hUYS

Het huis
't Teutenhuys is eigenlijk een héél huisje, helemaal voor jullie alleen! Het beschikt over een woonkamer, kitchenette, badkamer en apart toilet. Allemaal privé. 

De ruime woonkamer is rustig gelegen aan de diepe achtertuin. Hier vind je een royale zitbank en grote eettafel. De bank staat voor de houtkachel. In de woonkamer vind je verder de platenspeler, spelletjes, een leuke collectie boeken en tijdschriften en tips voor uitjes in de omgeving. Ook is hier de trap naar boven.

De slaapkamer is gelegen op de vide en is bereikbaar middels een weliswaar stevige, maar ietwat steile trap. Op het voorste gedeelte heb je ruimte om je kleding weg te hangen. De slaapkamer met 2-persoonsbed bevindt zich daarachter, onder de nok van het dak. Heerlijk knus!

De badkamer is voorzien van een regendouche, wastafel en onbeperkt gebruik van verzorgingsproducten. Handdoeken liggen er uiteraard ook volop.

De kitchenette is voorzien van een spoelbak, koelkast, koffiemachine, melkopschuimer en waterkoker. Glazen, servies en bestek zijn er ook. Je kunt dus lekker je eigen gang gaan. 

Het toilet is ook apart, wel zo fijn. 


Ons gastenverblijf kent op -en afstapjes en een ietwat steile trap naar de slaapkamer. 


De tuin
't Teutenhuys staat te boek als woonboerderij. Die titel ontleent het ongetwijfeld aan de landelijke achtertuin. 

Via de eigen opgang (met parkeermogelijkheid aan huis) loop je zo de tuin in en je eigen terras op. Hier staan een tuintafel, 2 lounge stoeltjes bij de houtkachel en een BBQ. Lange avonden gegarandeerd! Het aangelegen eerste gedeelte van de diepe tuin, is voor jullie.

Een stukje verderop is de tuin gemeenschappelijk. Voel je vrij om de hangmatten en buitendouche te gebruiken, onze kippen gedag te zeggen en, afhankelijk van het seizoen, fruit en groente te plukken.  

Ontbijt 
Het ontbijt is lekker! Lekker kleurrijk door het vele verse fruit dat we erbij serveren. We horen graag hoe je je eitje het liefste eet. Je kunt alle kanten op, onze kippen doen de rest. Vers gebakken broodjes, kaas van de boerderij, biologische vleeswaren en versgeperste jus maken het compleet. En krijg je het niet op, neem je het toch gewoon lekker mee.

If you're looking for me... I'll be under my apple tree - have a nice day!

contact

 

'T TEUTENHUYS | MARKT 49 EERSEL | 06-276 279 12